Sutra će pulski prvoligaš NK Istra 1961, u 17.kolu prve HNL, na gradskom stadionu "Aldo Drosina" dočekati aktualnog prvaka zagrebački Dinamo. Utakmica započinje u 17.30 sati, okolne će prometnice od 15 sati biti zatvorene za promet.

"Obavještavamo sve građane da će u vrijeme održavanja utakmice, odnosno u vremenu od 15 do 22 sati slijedeće ulice biti zatvorene za promet za sva vozila kako bi svi posjetitelji mogli pješice sigurno i na vrijeme doći do stadiona i nakon utakmice sigurno otići kućama:

Ulica Marsovog polja od raskrižja s Cestom prekomorskih brigada do raskrižja sa Nazorovom ulicom (parkirališta kod "Croatia osiguranja") i Ulica Mate Balote od raskrižja sa Nazorovom ulicom do službenog ulaza u stadion „Aldo Drosina“. 

S obzirom na to da se očekuje veći broj posjetitelja i navijača te organiziranih navijačkih skupina oba kluba, a temeljem iskustava vezanih za problematiku navijača policija će u kontinuitetu poduzimati niz mjera i radnji sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o javnom okupljanju, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugim propisima kako bi ova utakmica protekla u najboljem redu sa sigurnosnog aspekta. Obavještavaju se građani da će policija snimati javno okupljanje – nogometnu utakmicu u skladu sa Zakonom o policijskim poslovima i ovlastima.

Više o pravilima i propisima možete doznati na stranicama PU Istarske, a samu najavu susreta, planove i igrački kadar donosimo u Vijestima u 17.30 i u 20 sati!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.