TRGOVAČKI CENTAR MAX CITY ORGANIZIRA MAX REVIJU PASA


U subotu, 1. veljače 2020. godine s početkom u 17.00 sati u Max City centru u Puli održat će se revija pasa i druženje njihovih vlasnika. Službeni naziv događanja je Max revija pasa. Organizator revije je trgovački centar Max City uz pokroviteljstvo Pet Home trgovine te pomoć pulske udruge za zaštitu životinja Snoopy. Bit će ovo prava prilika za predstavljanje najdražih ljubimaca, osvajanje vrijednih nagrada te za druženje vlasnika pasa.

Poziv na sudjelovanje te dodatne informacije možete potražiti na http://www.maxcity.hr, zatim na Max City Facebook profilu te na portalima medijskih partnera: istarski.hr, regionalexpress, iPress te web stranici TV Nove.
Ljubimca prijavljujete putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. najkasnije do srijede, 29. siječnja. U prijavi napišite ime i prezime vlasnika psa, ime psa, kontakt telefon te u kojoj kategoriji se natječete.

Pse ćete moći prijaviti u dvije kategorije, i to: Max štenac – pas do 1 godine starosti te Max pas – svi psi preko 1 godine starosti. Bit će tu i treća nagrada, izvan navedenih kategorija, koju dodjeljuje poseban žiri za Maksimalno simpatičnog psa. Svi psi moraju obavezno biti unaprijed prijavljeni.
Kotizacija za sudjelovanje u reviji je jedna (bilo kakva) konzerva hrane za pse. Sve prikupljene konzerve naknadno će se donirati udruzi Snoopy. Za prijavljene nakon navedenog datuma (29.1.), ili na sam dan događaja, sudionike će kotizacija “koštati” dvije konzerve hrane za pse.

Bogate nagrade za sve sudionike te za pobjednike u svakoj od tri kategorije osigurao je pokrovitelj Pet Home. Svaki sudionik revije dobiva probni uzorak hrane 2x100g Boxby pašteta i poklon bon -10% popusta koji će moći iskoristiti jednokratno u Pet Home poslovnici, kao i zahvalnicu za sudjelovanje u reviji.
Pobjednik ili pobjednica u svakoj od tri kategorije dobiva 2kg hrane + poklon spremnik za čuvanje hrane, poslasticu i igračku te poklon bon u vrijednosti od 10% popusta na sve kupovine u Pet Home trgovini u periodu od 01.02.2020. do 30.04.2020. na hranu koja nije na akciji. Tijekom Max revije pasa imat ćete mogućnost pitati neka pitanja ili se konzultirati s veterinarom u kutku Pitaj veterinara. Voditelj program bit će Ettore Kociančić koji je veliki ljubitelj pasa te će duhovito predstaviti sve sudionike ove revije. Na vama je samo da prijavite svojeg psa prijavom na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Više informacija na službenoj stranici centra.  

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.