TV NOVA je regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu sa Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke. Na tom području živi oko 500 000 stanovnika. Od 26. travnja 1996. emitiramo naš program koji opisno možemo s pravom nazvati LOKALNI. U strukturi programa njegujemo sve TV forme, ali u emisijama vlastite produkcije bavimo se isključivo lokalnim temama jer upravo takav sadržaj osigurava postignuti visoki postotak gledanosti.

Naši prostori smješteni su na 5. Katu u Mletačkoj 12 u Puli.

Veliki studio i kvalitetna TV oprema omogućava nam da za naše gledatelje svakodnevno proizvodimo i emitiramo program od 7:00 do 1:00 sata.

Zapošljavamo 20 djelatnika i suradnika. U mogućnosti smo istovremeno na terenu pokriti događaje sa 4 terenske snimateljske ekipe te ugostiti u studiju veći broj gostiju.

Preko 500 klijenata godišnje za lokalnu tv postaju predstavlja uspjeh, koji ćemo sada sa regionalnom razinom svakako povećavati. Naš program moguće je pratiti na MAX TV-u (kanal 807) te na A1 TV-u (709. kanal), Iskon TV-u (713. kanal) na području cijele Hrvatske. Sa Učke emitiramo na 23. DVB-T2 kanalu.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.