O nama

TV Nova

TV NOVA je regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu sa Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke. Na tom području živi oko 500 000 stanovnika. Od 26. travnja 1996. emitiramo naš program koji opisno možemo s pravom nazvati LOKALNI. U strukturi programa njegujemo sve TV forme, ali u emisijama vlastite produkcije bavimo se isključivo lokalnim temama jer upravo takav sadržaj osigurava postignuti visoki postotak gledanosti.

Naši prostori smješteni su na 5. Katu u Mletačkoj 12 u Puli.

Ured

Veliki studio i kvalitetna TV oprema omogućava nam da za naše gledatelje svakodnevno proizvodimo i emitiramo program od 7:00 do 1:00 sata.

Zapošljavamo 20 djelatnika i suradnika. U mogućnosti smo istovremeno na terenu pokriti događaje sa 4 terenske snimateljske ekipe te ugostiti u studiju veći broj gostiju.

Preko 500 klijenata godišnje za lokalnu tv postaju predstavlja uspjeh, koji ćemo sada sa regionalnom razinom svakako povećavati. Naš program moguće je pratiti na MAX TV-u (kanal 807), na A1 TV-u (709. kanal), Iskon TV-u (713. kanal) te na platformi Televio na području cijele Hrvatske. Sa Učke emitiramo na 23. DVB-T2 kanalu.

Scroll to Top