Opći uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice tvnova.hr koja je u vlasništvu TV Nova, sa sjedištem u Mletačka 12/V, 52100 Pula. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni tvnova.hr vlasništvo je TV Nova te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, TV Nova nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. TV Nova isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. TV Nova ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik stranice na domeni tvnova.hr potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole TV Nova te stoga on nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice tvnova.hr isključivo je na odgovornost korisnika. TV Nova oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

TV Nova zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice tvnova.hr. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice tvnova.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa TV Nova od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na tvnova.hr.

Informacije o vlasniku internetske stranice tvnova.hr:

TV Nova
Sjedište: 52100 Pula, Mletačka 12/V
OIB: 67336385733
Telefon: 052 211 411

Scroll to Top